Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ

KALTEZAS.jpg

2_b.jpg



Το blog σε ενδειξη σεβασμου και πενθους για τον αδικο χαμο του Αλεξη σταματησε την αναρτηση σημειωματων εως τωρα. Αλλωστε τωρα, 4 μερες μετα, με πολυ πιο ολοκληρωμενη εικονα των πραγματων ειναι πιο ουσιωδες να αναφερθουμε στα των τελευταιων ημερων.
Τα παραπανω πρωτοσελιδα μοιαζουν, ετσι? Και αναφερουν πανω κατω και τα ιδια. Και τι τραγικη ειρωνια, μεχρι και οι φωτογραφιες εχουν ομοιοτητα...
Στις 17 Νοεμβρη του 1985 δολοφονηθηκε 15χρονος (Καλτεζας) στα Εξαρχεια απο αστυφυλακα. Στις 6 Δεκεμβριου του 2008 αλλος ενας 15χρονος πεφτει νεκρος (Αλεξης Γρηγοροπουλος). Στο ιδιο εργο θεατες?
ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΕΝΙΧΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ (ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ), ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ!!

2 σχόλια:

  1. Αν είχαν έστω και ένα μικρό ίχνος ντροπής μέσα τους...θα ζητούσαν συγνώμη............δυστυχώς όμως...
    (λές να καεί τώρα που έγραψα;;;;;;;;;;;;;;;;;α-πα-πα!!!!!!!!!)
    καλό σου βράδυ πειρατή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τα έχουμε με τον άνθρωπο - εργαζόμενο φίλε πειρατή , αλλά με την εξουσία την τυφλή ! Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή