Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

ΑΠΟΛΟΓΙΑ- ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ

Με αποτροπιασμο σας παραθετω αποσπασματα της απολογιας του ειδικου φρουρου, του οποιου την υπερασπιση ανελαβε ο (αποτροπιαστικος) Αλεξης Κουγιας...

«ο θανών και η παρέα του, πριν έρθουν να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πλήθος το οποίο είχε συγκεντρωθεί και θα επιτίθετο, όπως συνηθίζεται κάθε Σάββατο, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, είχαν πάει στο κλειστό κολυμβητήριο Χαλανδρίου, στον αγώνα πόλο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και είχαν συμμετάσχει στα επεισόδια που σημειώθηκαν, επιφέροντας τον τραυματισμό πολιτών και του προπονητή του Ολυμπιακού, με τη ρήψη αντικειμένων και τη χρήση σιδηρολοστών». (ΜΠΡΑΒΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ...)

«Αλλωστε έχω πληροφορηθεί ότι οι νέοι αυτοί, ενώ κατοικούν στο Π.Ψυχικό και είναι γόνοι πλουσίων οικογενειών, συνηθίζουν να συχνάζουν στα Εξάρχεια, τα οποία επιλέγουν ως χώρο διασκέδασης, αλλά και σε διάφορα γήπεδα όπου προκαλούν επεισόδια, μην επιδεικνύοντας την αναμενόμενη συμπεριφορά και προσωπικότητα ενός 15άχρονου εφήβου».(ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ?)

«Ο θανών είχε αποβληθεί από τη σχολή Μωραΐτη και άλλαζε συχνά σχολεία, γεγονός που αποτυπώνει μια αποκλίνουσα συμπεριφορά». (ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ...)

«Βλέποντας σε απόσταση 10-15 μέτρων την ομάδα περίπου 30 ατόμων, μην μπορώντας να αναχαιτίσουμε την επιθετική τους πορεία και ευρισκόμενοι σε κατάσταση φόβου για την ίδια μας τη ζωή, κινηθήκαμε να φύγουμε στρέφοντας την πλάτη μας προς το μέρος τους.(ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ...)

»Ταυτόχρονα, προκειμένου να διασφαλίσουμε τη διαφυγή μας, όντας ταραγμένος και φοβισμένος, αφού το πλήθος δεν ανέκοψε την πορεία του, παρά τη ρήψη χειροβομβίδας κρότου λάμψης από το συνάδελφό μου, έβγαλα το υπηρεσιακό μου όπλο από τη θήκη και, από το ένστικτο της αυτοσυντήρησης έριξα δύο προειδοποιητικές βολές στον αέρα, μπορεί και τρίτη, που δεν είχα συνειδητοποιήσει, αλλά μου την υπενθύμισε ο συγκατηγορούμενός μου».

Να σημειωθει οτι δεν ειπωθηκε, ουτε καν εννοηθηκε ουδεμια συγνωμη, λυπη η μεταμελεια προς τους συγγενεις του θανοντος...

Ο συνηγορος, Αλεξης Κουγιας, μιλησε για παρεξηγηση. ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΣΤΕ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΠΙΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ?

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου