Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

Αλητες. Αναξιοι. Δε μπορεις να τους χαρακτηρισεις αλλιως. Ο χορος γυρω απ το πτωμα του Αλεξη καλα κρατει. Ολως τυχαιως, το Βατοπεδι ξεχαστηκε. Δεν αποδοθηκαν ευθυνες. Οι αστυνομικοι της <<ζαρτινιερας>> ειναι τωρα στη δουλεια τους (λιγα ευρω φτωχοτεροι, αφου πληρωσαν και ειναι εξω). Τα 28 δις για τις τραπεζες δεν ενοχλουν πια κανενα. Η συζητηση στο Ευρωπαικο Κοινοβουλιο για εργασιακο 70ωρο περασε στο ντουκου. Εντονες συζητησεις για αρση του Πανεπιστημιακου ασυλου και απευθειας συλληψη οποιουδηποτε φοραει κουκουλα ουτε που αγγιξαν κανενα. Ο πυροβολισμος που δεχτηκε μαθητης στο Περιστερι ειναι σα να μην εγινε ποτε. Ο προυπολογισμος ψηφιστηκε. Τα επεισοδια και οι πορειες περνανε σε δευτερη μοιρα αφου για ολα τους φταιει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στην αγορα δεν κινειται φυλλο αλλα κανενας δεν κανει γενναιες εκπτωσεις. Το πετρελαιο εχει κατρακυλησει αλλα στα βενζιναδικα (ειδικα της Εθνικης Οδου) η τιμη ακομα τσουζει. Οι μαθητες και πολλες κοινωνικες ομαδες ζητανε, και ο Πρωθυπουργος ανακοινωνει μετρα στηριξης του Τουρισμου.
ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ,ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ...

2 σχόλια:

  1. Η μνημη μας εχει προσαρμοστει στην "διάρκεια" που αποκτά η τηλεοπτικη κάλυψη του κάθε γεγονότος, στην διάρκεια που τους δίνει η TV. Μετά αλλάζουμε πλευρο και συνεχίζουμε το ζαπινγκ.

    Καλή τηλεόραση είναι η κλειστή τηλεόραση, οπως λένε.. Και οι εκλογές είναι κοντα. Εκει να δεις πώς τα ξεχνάμε όλα μα όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή