Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ

Με αρθρο του blog στις 21/12 (με ονομα: Συγχαρητηρια στην Αναρχικη Πρωτοβουλια) επισημαναμε οτι μια Πρωτοβουλια Αναρχικων ανελαβε την ανακατασκευη ενος περιπτερου στη Θεσσαλλονικη το οποιο καηκε ολοσχερως κατα τη διαρκεια επεισοδιων. Η κινηση αυτη (η μοναδικη που εφερε αποτελεσμα) ολοκληρωθηκε προσφατα και το περιπτερο πλεον λειτουργει κανονικα.Παραθετω αποσπασμα αρθρου απο το αδερφο blog PAOKLAND το οποιο ευγενικα προεβη σε αμεση ενημερωση μου για την πορεια του θεματος:
«Οι αναρχικοί δεν καίνε το σπίτι τους. Και το σπίτι μας είναι η εργατική τάξη, εκεί χτυπάει η καρδιά μας», ξεκαθάρισαν τα μέλη της «Αναρχικής Πρωτοβουλίας Αθηνών-Κορίνθου-Αχαΐας», που κατάφεραν να συγκεντρώσουν 12.800 ευρώ μέσα σε λίγες μέρες και να ξαναφτιάξουν το καμένο περίπτερο της 70χρονης Χαρίκλειας Ανανιάδου στη Θεσσαλονίκη.
Αυτο,σαν αποδειξη,οτι εκεινοι που καινε και καταστρεφουν τις περιουσιες των εργαζομενων,βαζοντας την κουκουλα του κρατους...δεν ειναι αναρχικοι...αλλα κρατικοι προβοκατορες.

Αυτη ειναι η πλευρα των αναρχικων που ΔΕΝ δειχνουν τα ΜΜΕ...
(πηγη: ΠΡΕΖΑ ΤV)

9 σχόλια:

  1. Τι λε ρε φιλαρακι, σοβαρα; Ας τα κάψουμε όλα τότε, να κάνουμε έναν έρανο μετά και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

    Α ρε ξύλο με βρεμένη σανίδα που θέλουν μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γουσταρω τη κινηση που εκαναν οι αναρχικοι! ετσι πρεπει. τα φτωχαδακια τα προστατευουμε!!!
    δεν τα γαμαμε!!! καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς ανώνυμο... Είσαι λίγος. Για να μαθαίνεις λοιπόν.. Το περίπτερο το έκαψαν κάποια τσογλανάκια που αναμιγνύονται με τους αναρχικούς μόνο και μόνο για να βγάλουν την κάβλα τους. Γι αυτό ακριβώς τον λόγο μαζεύτηκαν τα χρήματα για να γίνει η αποπεράτωση του περιπτέρου. Το κράτος που ήταν;; Το κράτος δικαίου και πρόνοιας;; Α ναι, ξέχασα.. Στις διαδηλώσεις για να κυνηγάει και να δερνει ανελέητα τους διαδηλωτές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Ανωνυμο: Ο Εφραιμ ειπε οτι θα δωσει πισω τα κλοπιμαια, Ο Βουλγαρακης ζητησε συγνωμη!!! ο Πρωθυπουργος εκανε λαθος και δεν ηξερε τι του γινοταν. Ανωνυμε εαν μερικοι θελουν (βρεγμενη σανιδα) οι παραπανω τι θελουν; Ε Ανωνυμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε φασιστακο ανωνυμε γιατι δεν λες και ποιος εισαι? Κρυβεσαι στην ανωνυμια του ιντερνετ για να πεις την ατεκμηριωτη μαλακια σου? Εσεις ειστε που θελετε βρεγμενη σανιδα! Ανοιξε λιγο τα στραβα σου και ισως δεις τον κοσμο πιο ουδετερα και οχι οπως στον πλασαρουνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΑ ΠΑΐΔΙΑ,Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?ΤΗΝ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ?ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΩΣ.Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ? THN KALHMERA MOU NA EXEIS PIRATE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βιτριολι σε οποιον σηκωνει κεφαλι και ο φοβος γνωστος, σερνεται χρονια, μας σωπαινει χρονια και μας σταματαει, ειναι κερδος μας να παραμεινουμε αθορυβοι και απαρατηρητοι σε αυτη την ζωη. Και τωρα τι... νομιζουμε οτι αφησαμε το φακελομα και την εξορια και πηγαμε σε πιο εξελιγμενα τεχνολογικα μεσα ... το βιτριολι.
    Ο Φοβος ειναι πραγματικος αλλα δεν σπαει αν δεν γινουμε θυματα για να σπασουμε την θυματοποιηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μας λες ψέμα για ηλικία πάππου, αρρώστια γιαγιάς, αντάρτες συμπεθέρους που σκότωσαν πάππου. Μας έδιωξες Ιάκωβο και επίβαλλες Ομπαμα. Μας λες ψεμα για την αίτια του κρυολόγημα. Μας λες ψεμα για τα λογια του Χριστού και του Περικλή. Έπρεπε να σε σφαλιαρωνα οταν θρηνουσες κόκκινο τράγο που μας αραπωσες. Μας λες ψεμα για τη ενοχεια Βενιζέλου στη Σμύρνη. Μας λεσ ψεμα για χαρεμι δασκαλιτσες του επιθεωρητή. Μας λες ψεμα για τη χορωδία και στασίδι. Θα φας τώρα στάχτη απο ρουθούνι τη ψευτιά Ιππως Τρωης που μας λες τύπους και κομπλεκτικους που δεν ανεχόμαστε τη κατεργαριά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αξιαγάπητε πειρατή, άφησε εδώ το σπαθί κι έλα στο

    http://naxion-oneiro.blogspot.com/2009/01/blog-post_24.html

    να παραλάβεις κάτι

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή