Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΟΜΠΑΜΑ? ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ...

Και ορκιστηκε λοιπον, θριαμβευτικα, ο Μπαρακ Ομπαμα νεος "πλανηταρχης". Ετσι ολοκληρωθηκε μια νικη των Δημοκρατικων, που τωρα θα φερουν την πολυποθητη "αλλαγη" που επιθυμει ο πλανητης, και φυσικα θα ασχοληθουν και με τα μειζονα Ελληνικα προβληματα (Κυπριακο, Σκοπιανο και δε συμμαζευεται....)!!!!. Ολος ο πλανητης γουσταρει Ομπαμα.
Αλλα, για μισο λεπτο. Τα ιδια δε λεγανε για τον Κλιντον? Ναι, αυτον που ισοπεδωσε τη Σερβια, διελυσε τα Βαλκανια και φυσικα δεν ελυσε ουτε Κυπριακο, ουτε Σκοπιανο? Να παμε και λιγο πιο πισω.
-Τζιμι Καρτερ, δεκαετια 70, "φιλελληνας" ως το κοκκαλο, δεν εκανε απολυτως τιποτα, το αντιθετο μαλιστα
-Τζον Φ. Κενεντι και Λυντον Τζονσον, ο πρωτος ξεκινησε τον πολεμο στο Βιετναμ και ο δευτερος τον συνεχισε
-Χαρρυ Τρουμαν, εριξε τις ατομικες βομβες σε Χιροσιμα και Ναγκασακι
Τα κοινα ολων των προαναφερθεντων κυριων? Εκλεγμενοι διθυραμβικα, υποσχομενοι πολλα (στον κοσμο και την Ελλαδα) και φυσικα ολοι τους Δημοκρατικοι!!!
Κανενα Κυπριακο δε λυθηκε, κανενα Σκοπιανο δε λυθηκε, οι γειτονες μας γλυκοκοιτανε, ο Κοσμος μαινεται απο πολεμους και πεινα, και ποτε κανενας Αμερικανος προεδρος δεν ελυσε αυτα τα προβληματα. Αν σβησει αυτη η γκλαμουρια, αυτα τα φωτα της νικης και της δυναμης του Ομπαμα, θα διακρινουμε στο σκοταδι, αχνα, το μονο κοινο που ειχανε ολοι οι προεδροι των ΗΠΑ, τα νηματα της μαριονετας να τους κινουν...

2 σχόλια:

  1. Με τη διαφορά ότι ετούτος ως έγχρωμος, θα γίνει πιο γρήγορα λευκός απ' ότι ο Τζάκσον με δεκάδες επεμβάσεις επί δεκαετίες ολόκληρες...

    Ελπίζω τα "Ζήτω ο Ομπάμα!" μην καταλήξουν σε "πού είσαι βρε Οσάμα..."

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oλα αυτα που γραφεις ειναι αληθεια αλλά ας αφησουμε τη Σταχτοπουτα πρωτα να χορεψει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή