Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΑΤ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!


Ηρθε λοιπον η περιοδος να μπλοκαρουμε τα δικτυα κινητης τηλεφωνιας με μηνυματα γεματα ευχες, αγαπη κλπ. Το κινητο θα γεμισει με μηνυματα φιλων, συγγενων, γνωστων. Απορια: ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ, 15 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 52 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΙΠΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ 2 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ????
Ειμαι παραλογος που δεν απανταω σε <<προκατ>> μηνυματα???Δε γουσταρω ρε παιδια, δε μου καθεται καλα. Δηλαδη,τι? Καθομαι και γραφω μια μαλακια, η αντιγραφω κανα <<πετυχημενο>> και το στελνω σε ολους!! Αυτο ειναι κρυο και απροσωπο, καλυτερα να μη στειλεις τιποτα ρε φιλε!! Και δεν ειναι δικαιολογια το <<που να γραφεις τωρα τοσα μηνυματα>> γιατι απλα σου απανταω, <<αν θεωρεις σπαταλη χρονου, η βαριεσαι να αφιερωσεις 30 δευτερολεπτα για να γραψεις ενα μηνυμα σε μενα, ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!>>
Ειμαι παραλογος ρε παιδια??????????

2 σχόλια:

  1. μμμμμ ίσως κ να χεις δίκιο!! δεν το χα σκεφτεί έτσι!! να το ομολογήσω;;; έστειλα κ γω τέτοια!!! χχχμμ!!! με βαλες σε σκέψεις πρωτοχρονιάτικα!!!! λοιπον ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ Κ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρονια Πολλα και καλη χρονια Γκρινιαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή