Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Αναδημοσιευουμε αυτουσιο το κειμενο απο το αδερφο blog PAOKLAND που αφορα στη λυση του προβληματος που προεκυψε προσφατα με αποτελεσμα την απωλεια ορισμενων απο τους "αναγνωστες" στα blogs:

"Αν έχετε blog στην πλατφόρμα blogger και χρησιμοποιείτε το gadget «Αναγνώστες» μπορεί να διαπιστώσατε ότι οι αναγνώστες που παρακολουθούν το ιστολόγιό σας ξαφνικά μειώθηκαν. Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι ότι κάποιοι από τους αναγνώστες σας μετατράπηκαν αυτόματα και εν αγνοία τους σε «ανώνυμους αναγνώστες» και η φωτογραφία τους σταμάτησε να εμφανίζεται σε όλα ή ορισμένα από τα blog που παρακολουθούσαν. Με τον ίδιο τρόπο αν εσείς παρακολουθούσατε κάποια blog μέσω του gadget των Αναγνωστών πιθανόν να έχετε σταματήσει να εμφανίζεστε ως αναγνώστες στα blog τα οποία παρακολουθούσατε. Τι χρειάζεται λοιπόν να κάνετε προκειμένου το θέμα να διορθωθεί;

Εκείνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στον Πανόπτη σας και να πατήσετε το μπλε κουμπί ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. Στη νέα σελίδα που θα εμφανιστεί πρέπει να αλλάξετε το status σας από «Ανώνυμος» σε «Δημόσιο» για όλα τα blog στα οποία θέλετε να εμφανίζεστε ως αναγνώστες. Αυτό είναι όλο, η φωτογραφία σας στα blog αυτά θα επανεμφανιστεί! Το ίδιο χρειάζεται να κάνουν και όλοι οι αναγνώστες σας στο δικό τους Πανόπτη προκειμένου να επανεμφανιστούν ως αναγνώστες.
Θα θυμάστε επίσης ότι τα ιστολόγια που παρακολουθούσατε εμφανίζονταν αυτόματα και στο προφίλ σας του Blogger. Μετά το μπέρδεμα μπορεί να έχουν εξαφανιστεί από τη λίστα αυτή και παρά τις παραπάνω ενέργειες να μην επανεμφανίζονται. Σύμφωνα με το Google το συγκεκριμένο θέμα θα λυθεί επίσης το συντομότερο δυνατόν.
Ο λόγος που συνέβη το μπέρδεμα εξηγείται εδώ και έχει σχέση με τη δρομολόγηση συνεργασίας του gadget «Αναγνώστες» με τα gadget «Google Friend Connect» που ανήκουν όλα στην Google αλλά ως τώρα λειτουργούσαν ανεξάρτητα. Το gadget των Μελών Google Friend Connect, το βλέπετε και στο δικό μου blog, στη δεξιά στήλη με τίτλο Δικτυωθείτε. Δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους αναγνώστες, ανεξάρτητα από το αν έχουν blog ή όχι (ή ανεξάρτητα πλατφόρμας στην οποία φιλοξενείται το blog τους, blogger, wordpress κλπ) να γίνουν μέλη, να συνδέονται μεταξύ τους και να δικτυώνονται. "


ORIGINAL ΠΗΓΗ: aspaonline.blogspot.com

20 σχόλια:

 1. Είπα και εγώ ρε φίλε πως επρόκειτο περι ύποπτου δαχτύλου και έβγαλα τους χάρτες για την Τακλα Μακαν. Με καθυσήχασες όμως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. KALHMERA ALI XASANE TOUS ANAGNOSTES KAI GO EXASA TO BLOG ,TO EFAGE O XAROS EDO EINAI TO NEO.......http://molemou1.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. been here to invite admin and all visitor in here to come to my blog too,,,see u all in my blog

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία και χαμόγελο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλή Ανάσταση στις ζωές μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καλή Ανάσταση κι ο υπολογιστής μου είναι ακόμη στην θέση του!

  ΑπάντησηΔιαγραφή