Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!!



Το Σαββατο αναμετρηθηκαν στο γηπεδο του Περιστεριου οι δυο καλυτερες ομαδες της Β εθνικης στο ποδοσφαιρο, ο (προσωπικος μου αγαπημενος) ΠΑΣ Γιαννινα και ο Ατρομητος. Το παιχνιδι δεν ηταν και απο τα πλεον εντυπωσιακα, απεναντιας ηταν λες και οι ποδοσφαιριστες ειχαν βαλθει να διαλυσουν την ψυχολογια των χιλιαδων φιλαθλων που βρεθηκαν στο γηπεδο, με συνεχεις διακοπες, πτωσεις, θεατρο, διαμαρτυριες και αρκετα νευρα. Οι φιλαθλοι του ΠΑΣ, δωσανε βροντερο παρων (ως συνηθως), ενω η πολυαριθμη αστυνομικη δυναμη περασε ενα απο τα πιο ησυχα απογευματα ever! Το παιχνιδι ηταν μεγαλης βαθμολογικης σημασιας καθως οι δυο ομαδες κοντραρονται για την ανοδο στην Α εθνικη. Και οι κακοβουλοι περιμενανε φυσικα να ...πεσει και καμια ψιλη! Αυτο δεν εγινε ποτε. Οι οπαδοι των δυο ομαδων εδωσαν μαθηματα συμπεριφορας, σε εξωφρενικα πολιτισμενα και τελειως εκτος απο τα ελληνικα δεδομενα. Η αφιξη των Γιαννιωτων εγινε χωρις προβληματα, η ανακοινωση καλωσορισματος του συνδεσμου fentagin του Ατρομητου ηταν συγκινητικη, το πανο που σηκωσαν οι Γιαννιωτες που εγραφε "στις κερκιδες απεναντι, στους δρομους μαζι" καταχειροκροτηθηκε ενω το κερασακι στην τουρτα ητανε το τελευταιο συνθημα που φωναχτηκε εκατερωθεν: "του χρονου μαζι στην Α εθνικη".
Αυτο να γινει ενα μαθημα σε πολλους, παραγοντες, προεδρους, δημοσιογραφους, θερμοκεφαλους και ολους οσους βρωμιζουν την αθλητικη οικογενεια, οτι το ποδοσφαιρο ειναι γιορτη, οπως γιορτη ητανε και το Σαββατο στο Περιστερι.
Συγχαρητηρια στους Fentagin, τους Απειρωταν, τους Blue Vayeros και τους Toros Locos. Συνεχιστε ετσι ρε παλικαρια, μηπως παρει κανενας το παραδειγμα σας!!

1 σχόλιο: